Security Guard

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: Mahal Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Mahal Road

Working Hours :
8:00AM - 8:00PM | Monday to Saunday

Additional Info
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided.

More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om security solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om security solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om security solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jhotwara Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om security solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00AM - 8:00PM | Monday to Saunday.


Company Name: Om security solutions Pvt Ltd

Related jobs

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13500 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13500 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard |Night Shift|

    Patrol assigned areas on foot or in vehicle to ensure the security of the premises - Monitor surveillance cameras and alarm systems - Respond to emergency situations in a quick and efficient manner - Write detailed reports on any incidents that occur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Anupgarh, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now