Security Guard

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: Kashmiri Gate, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18500 - Rs. 27400 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kashmiri Gate

Working Hours :
8:00 AM +:00- 5:00 PM | Monday to Saturday 8 hours duty

Additional Info
Security Guards Maintain A Daily Log Of Irregular Occurrences, Such As Property Damage Or Unauthorized Entry. They May Also Keep A Record Of Visitors, Including Their Arrival And Departure Times.

More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delhi Jaipur Transport Company will provide a salary in the range of 18500 INR to 27400 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delhi Jaipur Transport Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delhi Jaipur Transport Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: II nd FLOOR, H NO.1283, SECTOR-10A, GURGAON, Gurugram, Haryana, 110006.

8. What are the timings of this job?
Ans. Delhi Jaipur Transport Company expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM +:00- 5:00 PM | Monday to Saturday 8 hours duty.


Company Name: Delhi Jaipur Transport Company

Related jobs

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 27800 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 24500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard Jobs in Sentinels Security | Jaipur| Rajasthan| India

    Job Title: Security Guard Jobs in Sentinels Security - Jaipur, Rajasthan Company Name: Sentinels Security Location: Jaipur, Rajasthan, India Salary: ₹16,000 - ₹20,000 per month Qualification: 10th pass and above Work Experience: 1-2 years in a relate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    South West Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now