Security Guard
- Category: Security Guard Jobs
- Location: Wagholi, Pune, Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Wagholi
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided.
More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hindcop Security Private Limited will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hindcop Security Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hindcop Security Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gera construction security job 12 hours duty day shift night shift available ubale nagar kharadi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hindcop Security Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Security Guard |Night Shift|
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...
-
Security guard
Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined ski...
-
Security Guard
Salary Range : Rs. 15500 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...