Senior Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Velha Goa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing And Guiding Team, Creating Strategies And Improving Performance Of The Team, Attend Meetings. Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate

More info about this Senior Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dermatrix will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dermatrix expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dermatrix expects the candidate to have the following skills: Bike, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NAshik college road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dermatrix expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dermatrix

Related jobs

  • Marketing Executive

    About Us Photojaanic’s purpose is to help enrich our customer’s lives through customized and personalized products. We are a part of New Vision, and have been building and operating digital imaging businesses for over 15 years. We are a “full-stack” ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Mapusa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Specialist

    Candidate Profile: Well groomed, Fluent English and a jolly nature. Should be able to create a reputation with the client and at the same time make sales conversation as well. They will be working as inside sales executive at one of most luxurious Re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Querie. Candidate Should Be Having Bike And Language Should Be English/Konkani. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Counter Sales Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now