Shop Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhopal, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain

More info about this Shop Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dasmesh Dairy & Protiens will provide a salary in the range of 5500 INR to 7500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dasmesh Dairy & Protiens expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dasmesh Dairy & Protiens expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dasmesh Dairy Protiens expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurudwara complex new subhash nagar raisen road bhopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dasmesh Dairy & Protiens expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 10:00 pm | all days


Company Name: Dasmesh Dairy & Protiens

Related jobs

  • Manager | Retail Franchisee Operations

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Telecalling Requires Patience Type : Sales | Languages : Hindi More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. O2softech will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Lal Gulab is seeking a Sales Executive who can execute our Retail expansion into General Trade, Modern Trade, and Quick Commerce channels and develop go-to-market (GTM) strategies and enhance sales capability for the allocated zone in order to maximi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now