Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Movingoo will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Movingoo expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Movingoo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Movingoo expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House No 75+F1, Ground Floor, Bonbag, Bethora Ponda, near HKBN Marbles, Goa, 246425.

8. What are the timings of this job?
Ans. Movingoo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Movingoo

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. JR and Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Require Presentable & Smart Counter Sales Executive for a leading Skin Care Brand having Multiple Outlets in Goa. The Current opening is for our Siolim Outlet at Thalassa. The candidate need to have very good communication skills, willing to work...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    • Present, promote and sell products/services using solid arguments to existing and prospective customers • Perform cost-benefit and needs analysis of existing/potential customers to meet their needs • Establish, develop and maintain positive busines...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now