Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Goa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tejas Enterprises will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tejas Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tejas Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor, Shop No. 4, Prasad Building, Dr Gama Pinto Rd, Opp Palacio De Goa, Panaji, Santa Inez, Panaji, Goa +4401.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tejas Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Tejas Enterprises

Related jobs

  • Duty Manager | Taj Holiday Village Resort |amp| Spa| Goa

    • Keep track of monthly, quarterly and yearly goals • Monitor and report on revenue and cash flow • Uphold and enforce company policies • Train new hires • Address employee complaints or performance issues as needed • Check in with employees regularl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Field Sales Manager

    Responsible For Managing And Guiding Team, Creating Strategies And Improving Performance Of The Team, Attend Meetings. Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate More info about this Senior Field Sales Manager Job: 1. How much salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Executive

    About Us Photojaanic’s purpose is to help enrich our customer’s lives through customized and personalized products. We are a part of New Vision, and have been building and operating digital imaging businesses for over 15 years. We are a “full-stack” ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Mapusa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now