Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Require Male Canditate To Attend Customers At Shop.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. calcutta wire craft will provide a salary in the range of 8000 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. calcutta wire craft expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. calcutta wire craft does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bengali panja chowk, opp nagpur memon jamaat, itwari,nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. calcutta wire craft expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: calcutta wire craft

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Prepca Eduserv Pvt. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Strategy Marketing Head

    We are a leading staffing company . We recruit human capital for the sectors like Banking, Engineering, Agro chemical & pesticide, Travel Industry, Education, construction equipment, Autombiles,Pharma,logistics,Engineering,Retail,Telecom,Textiles...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Media Strategist|

    About OnlineSales.ai At OnlineSales.ai, we are building the world’s #1 Retail Media Technology and operate as a Vertical B2B SaaS player. Our platform hosts a comprehensive suite of Apps converging Advertising, Marketing and Demand Planning needs of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now