Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Electronics will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Electronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Electronics does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No-21, Block-A4, Ganga Shopping Complex, NTPC Township, Block A, Sector 2+, Noida, Uttar Pradesh 201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Electronics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sai Electronics

Related jobs

  • Area Sales Executive

    Job Title: Area Sales Executive Location: Meerut & Haridwar Company Name: earKART Private Limited Area Coverage: U.P & Uttarakhand Salary: 25000 to 30,000 Per Month + DA + Incentive Job Description: • Finding new business opportunities and de...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Salesperson

    SALES, COSTUMER RELATIONSHIP, CROSS SELLING, MOTIVATING TEAM,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 11000 INR to 12500 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now