Showroom Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Hisar, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Greet And Assist Customers In The Showroom. Provide Information About Ktm Bikes, Features, And Benefits. Understand Customer Needs And Recommend Suitable Bike Models Conduct Test Rides And Explain Bike Specifications Negotiate And Close Sales Dealsmaintain Customer Records And Follow-Up With Potential Leadsachieve Sales Target Etc.

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KTM Hisar will provide a salary in the range of 10000 INR to 16+++ INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KTM Hisar expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KTM Hisar does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ganesh Nagar, Near Jindal pull, opp. Tata telmos Showroom, Delhi Road Hisar.

8. What are the timings of this job?
Ans. KTM Hisar expects the candidate to work for the following hours: +:15 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: KTM Hisar Hisar, Haryana

Related jobs

  • Wholesale Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mf labs will provide a salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele Sales Executive

    Delta Realty Services is #hiringimmediately for Tele Sales Executive. Interview Location: Plot number 1+0 3rd Floor, Udyog Vihar Phase 4 Gurgaon. Come, join and enjoy being a part of our incredible Sales team!! Work Location: Gurgaon Industry: Real e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Jewellery More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tarun jewellers will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now