Showroom Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Helping Customers In Buying Jewellery Products From The Store. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swagat Jewellers will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swagat Jewellers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swagat Jewellers expects the candidate to have the following skills: Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Swagat Jewellers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swagat Jewellers, Ranade Road, Dadar West, Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swagat Jewellers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:00 PM | Tuesday to Sunday


Company Name: Swagat Jewellers

Related jobs

  • International Sales Manager

    International Sales Manager GAT SPORT is seeking an experienced International Sales Manager to join our dynamic sales team. We are a fast-growing company with an entrepreneurial spirit, focused on exponential growth in the international marketplace. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • National Sales Manager

    Apply National Sales Manager RBL Bank Mumbai, Maharashtra Apply 21 hours ago Full–time Job DescriptionRoles and Responsibilities Responsible for overseeing the sales and business development activities for Small ticket LAP business across various sou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Division / Department : Sales • Location of Posting : Pune, Mumbai, Bangalore, Chennai, Delhi • Job Title : Area Sales Manager • Reporting To :(Designation) Manager • Type of Position :(Fulltime/ Part time/ Contract/ Intern) : Full Time • Type of Pos...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now