Showroom Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery

More info about this Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GIRISH BAITULE JEWELLERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GIRISH BAITULE JEWELLERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GIRISH BAITULE JEWELLERS expects the candidate to have the following skills: Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GIRISH BAITULE JEWELLERS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 54C2+84V, AMBEDKAR MARG,KAMAL CHOWK, Indora, Nagpur, Maharashtra 440002.

8. What are the timings of this job?
Ans. GIRISH BAITULE JEWELLERS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: GIRISH BAITULE JEWELLERS

Related jobs

  • Cybersecurity Sales Specialist

    Want to be a part of our team? The Sales Specialist role is a quota-bearing sales persona and the purpose is to primarily pursue and land qualified leads identified by the Client Management team and Lead Generation Representatives. The Sales Speciali...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Executive

    Urgently looking for Business Development Executive for reputed client into Design Consulting Services for Architecture, Engineering and Construction industry at Pune. Roles and Responsibilities: • Generate new business for architecture and engineeri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Engineer

    Position Overview Sales support related to the company products in an assigned territory Essential Job Functions Responsibilities: • Review customer inquiry documents to determine Neway product selection based on customer requirements and specificati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now