Showroom Sales Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: vasai-virar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Footwear

More info about this Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. v r retail will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. v r retail expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. v r retail expects the candidate to have the following skills: Footwear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Skechers Factory Outley , Waghodia Chaukdi , Ajwa Road, vadodara, 401208.

8. What are the timings of this job?
Ans. v r retail expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - +:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: v r retail

Related jobs

  • Business Development Executive

    Job Description As a Business Development Executive, you will provide tentative price estimate to customers with the help from Jr. IDs, post discussion with PD. You will visit sites for capturing finer details (optional, depending upon project scope)...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Territory Business Manager|Osvita|Satara

    Job Description Abbott is a global healthcare leader that helps people live more fully at all stages of life. Our portfolio of life-changing technologies spans the spectrum of healthcare, with leading businesses and products in diagnostics, medical d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Advanced Excel, Basic Excel | Skills Needed : Computer More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet Pvt ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now