Showroom Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Baba Auto World Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Baba Auto World Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Baba Auto World Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sai Baba Auto World Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Survey No 1+ Hissa No 2, Wakad Hinjewadi Main Road, Hinjewadi, Pune - 411057 (Next to Courtyard Marriot Taluka Mulshi).

8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Baba Auto World Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sai Baba Auto World Pvt Ltd Marunji

Related jobs

  • Filed Sales Engineer

    Job description Experience in Selling Instruments to Pharma Industry (Sterile units) - Instruments like Contamination Control, Test & Measurement, Indoor Air Quality, Environmental Monitoring, Analytical & Lab, R & D & HVAC (Any one c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • System Operator|Reputed Retail Industry

    SALARY : 15k - 18k QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : Male EXPERIENCE : 2yr - 4yr JOB DETAILS 1. maintain inventories of products and supplies for wholesalers. 2. keep track of and maintain inventory. 3. organize the shipment and reception o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Identifying And Pursuing Leads, Building Relationships With Customers, Delivering Sales Presentations, Negotiating Deals, And Meeting Sales Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, FMCG, Medical More info about this Sales Executive - F...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now