Soldering Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Soldering Of Smd And Dip Electronic Components. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Soldering Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pioneer Instruments will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pioneer Instruments expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pioneer Instruments does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pioneer Instruments expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1-2-47/3, beside joy kids, in vijetha green homes nizampet road kukatpally hyderabad 500072.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pioneer Instruments expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pioneer Instruments

Related jobs

  • Generator Technician

    • Analyzing potential problems , providing solutions to diagnosed issues • Keep oneself educated with all the workshop tools and equipment • Maintain service track records • It is a Full Time Mechanic job for candidates with 1 - 2 years of experience...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Iti Technician

    Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites. More Than 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC, AC More info about this Iti Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sri Sai...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |AB854| | Leather Technician | Auto Upholsterer in Kuwait

    Responsible for meeting with the client, selecting the appropriate materials for the job, and installing the upholstery to meet the desired specifications. May also be required to dismantle and rebuild in which the upholstery has been replaced such a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now