South Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Marunji, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Coffee-Tea-Juice
More info about this South Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Blue owl cafe will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Blue owl cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Blue owl cafe expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Blue owl cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sakhare Vasti Road Hinjawadi Phase 1.
8. What are the timings of this job?
Ans. Blue owl cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg | Fast Food, Home Cook Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect f...
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Restaurant Experience, Restaurant Experience More info about this South Indian Cook Job: 1. How much salary can I e...
-
Executive Chef
We are looking for a creative, well-organized, and proficient in all aspects of food preparation, Executive chef for an international brand, which is being opened and managed by us. Candidates should have well versed experience of European cuisine, p...