Spa Therapist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Anjuna, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Massage

More info about this Spa Therapist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Relax Spa Centre will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Relax Spa Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Relax Spa Centre expects the candidate to have the following skills: Massage.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Relax Spa Centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: shop no.5, Calangute - Arpora Rd, near ANWER SHOP, Agar Vaddo, Anjuna, Goa 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Relax Spa Centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Relax Spa Centre

Related jobs

  • Carpenter

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Carpenter More info about this Carpenter Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Tivim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Research Scientist | Goa R|amp|D

    Education - M.Pharm - Pharmaceutical chemistry /Ph. D, M.Sc. ? Analytical Chemistry Experience - 10+ Years of experience in Analytical Method validation, Should well acquainted with equipment like HPLC/LCMS etc. Must have prior team handling experien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Bardez, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    • inspect and patrol premises regularly • Monitor property entrance • Authorize entrance of people and vehicles • Report any suspicious behaviors and happenings • Secure all exits, doors, and windows • Monitor surveillance cameras • Respond to alarms...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Anjuna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now