Spa Therapist

  • Category: MIS Executive
  • Location: Arpora, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Massage

More info about this Spa Therapist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rio Spa & Wellness will provide a salary in the range of 20000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rio Spa & Wellness expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rio Spa & Wellness expects the candidate to have the following skills: Massage.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rio Spa & Wellness expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Resort Rio, Tambudki, Arpora, Goa 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rio Spa & Wellness expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rio Spa & Wellness

Related jobs

  • Car Mechanic

    Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing | Branch : Mechanical More info about this Car Mechanic Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mason Helper

    Responsible For Working On Construction Sites As Labour. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Mason Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kumar Engineeing will provide a salary in the range of 10000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Vasco da Gama, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Uni*** Hairdresser

    Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Hair Cutting More info about this Unisex Hairdresser Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Beyond Looks Beauty Salon ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now