Steward
- Category: Content Writer Jobs
- Location: Assagao, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Serving Food To Guest, Taking Order. Food And Accommodation Will Be Provided.
More info about this Steward Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Izumi Assagao will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Izumi Assagao expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Izumi Assagao does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 45, Mapusa - Anjuna - Chapora Rd, Assagao, Goa 40351+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Izumi Assagao expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Projector Theatre Operator
Projector Operators Are The People Responsible For Showing Movies In Theaters So That Audiences Can Ooh And Aah And Be Transported Into The World Of The Film. They Are A Crucial Part Of The Moviegoing Experience. The Job Of A Projector Operator Has C...
-
Assistant Manager Content Writer
Responsibilities: Developing and executing a results-driven, multi-platform communications strategy and plan in line with the corporate and brand direction. Creating effective copy/content for promotional Banners, Landing Pages, Website, SEO blog...
-
Assistant Butcher
Job Brief Basic professional butcher skills and a good understanding of how to handle, defrost, prepare and portion all cuts of meat YOUR RESPONSIBILITIES • Basic professional butcher skills and a good understanding of how to handle, defrost, prepare...