Store Helper
- Category: Labour/Helper Jobs
- Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Vaishali Nagar
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Oil Making Machine | Male Only | No English | Freshers Can Apply | Oil Making Machine
More info about Store Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Live And Pure will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Live And Pure expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Live And Pure does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaishali nagar, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Live And Pure expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Sign Board Maker
Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...
-
Petrol Pump Filling Boy
Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessary E...
-
Car Mechanic Helper
Salary Range : Rs. 6000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessar...