Store Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Excellent Service To Ensure High Levels Of Customer Satisfaction.Creating Business Strategies To Attract New Customers, Expand Store Traffic, And Enhance Profitability.Responding To Customer Complaints And Concerns In A Professional Manner.Developing And Arranging Promotional Material And In-Store Displays.Preparing Detailed Reports. Footwear

More info about this Store Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. INDOPADUKAM PVT LTD will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. INDOPADUKAM PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. INDOPADUKAM PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Footwear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 8RR5++CG, Infocity, Chandrasekharpur, Bhubaneswar, Odisha 75+141.

8. What are the timings of this job?
Ans. INDOPADUKAM PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 1:00 AM - 10:00 PM


Company Name: INDOPADUKAM PVT LTD

Related jobs

  • Sales Executive

    Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer More info about this Sales Executive - Business Developm... Job: 1. How m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Agent

    Salesperson require for all Districts in odisha for Automobile spare parts, lubricants, Accessories and Tires More about this Sales Agent job Mohini Marketing Pvt Ltd is aggressively hiring for the job profile of Sales Agent at Cuttack in Siba Bazar ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Cuttack, Odisha

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wholesale Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Clothes | Eye Wear, Footwear More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Labcure s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now