Store Sales Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Sells Products By Establishing Contact And Developing Relationships With Prospects; Recommending Solutions. Maintains Relationships With Clients By Providing Support, Information, And Guidance; Researching And Recommending New Opportunities; Recommending Profit And Service Improvements. Duties/ Responsibilities: Greets And Interacts With Customers. Preferred Experience In : Electronics, Home Appliances | Furniture, Jewellery

More info about this Store Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Team Lease will provide a salary in the range of 16000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Team Lease expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Team Lease expects the candidate to have the following skills: Electronics, Furniture, Home appliances, Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai , Tamilnadu.

8. What are the timings of this job?
Ans. Team Lease expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Team Lease

Related jobs

  • Store Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Store Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. BOUNCING BABY STORE will provide a salary in the range of +000 INR to 1300...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Executive

    CADD Centre Group is a global network of diversified skill development centers. We are a technical workforce development enterprise. CADD Centre Training services is the training division of CADD Centre Group. Designation: Social Media Marketer Locat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for a Digital Marketing Executive to develop, implement, track and optimize our digital marketing campaigns across all digital channels. The candidate should have a strong grasp of current marketing tools and strategies and should be a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now