Supervisor
- Category: MIS Executive
- Location: Bhopal, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Planning, Organising And Directing Staff, Communicating And Solving Issues.
More info about this Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Upaaye will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Upaaye expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Upaaye does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dwarka Delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Upaaye expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Call Operator
Job Description JOB TITLE: Call Operator QUALIFICATION: Any Graduate EXPERIENCE: 1-3 Years ROLE AND RESPONSIBILITY : • She/he will attend the calls; do primary referrals, does data entry and forwards serious cases and cases which need first point cou...
-
Supervisor
Responsible For Planning, Organising And Directing Staff, Communicating And Solving Issues. More info about this Supervisor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Upaaye will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. ...
-
IT Product Manager| Product Marketing exp|
Experience: 8 to 15 years Salary: upto 20 LPA Location: Pune/Bhopal /Mumbai Key Responsibilities • Passionate about building large scale platforms • Strong product management skills, with ability to manage multiple stakeholders at various levels. • 1...