Sweet Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Lucknow, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Sweets, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments, Billing. Sweet

More info about this Sweet Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.M Sweets and bakers will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.M Sweets and bakers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.M Sweets and bakers expects the candidate to have the following skills: Sweet.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sindhi Market, Kanpur - Lucknow Rd, Krishna Nagar, Alambagh, Lucknow, Uttar Pradesh 226005.

8. What are the timings of this job?
Ans. M.M Sweets and bakers expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 8:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: M.M Sweets and bakers Lucknow, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Sales Manager

    Sales And Marking In Pvc Pipes . And Generate New Leads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Selling, Presentation, Advertising More info about this Sales Manager In Pvc Pipes Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. shivaya in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller |Sales Co|Ordinator

    Customer Handling, Calling, Field Work 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Telecaller ,Sales Co-Ordinator Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. will provide a salary in the range of 8000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Team Ko Attend Karna. Sales Consultant Se Sales Karana. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Car | Preferred Experience In : Clothes More info about this Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. RMW MOTORS PVT LTD ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Mohanlalganj, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now