System Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Paikpara, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifing And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Skills Needed : Computer

More info about this System Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B2Lcare.Com will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B2Lcare.Com expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B2Lcare.Com expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 45b anath Nath deb lane
Kolkata:37.

8. What are the timings of this job?
Ans. B2Lcare.Com expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: B2Lcare.Com

Related jobs

  • Executive Assistant to Director

    Job Description Opening for Executive Assistant for Leading Client in Kolkata Location (Only Female Candidates) Experience- 5+ Years CTC- 12 LPA · Read and analyse correspondence and bring out the important points to the Directors attention. · Busine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Executive

    • Overall bills processing, budget planning and cost control • Identification and empanelment of vendors, suppliers and other 3rd party contractors as required by the organization. • Will be responsible for inventory management and maintenance of all...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Executive

    JOB SUMMARY : As an admin executive you will be expected to perform day to day admin activities ranging from preparing basic MIS for top level management to drafting contract, agreements and licenses. Background in food and beverage industry is prefe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now