Tailor Master

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching To Junior Tailor, Designing, Determine Material And Suggest Customers.

More info about this Tailor Master Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rana Saree will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rana Saree expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rana Saree does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Subhash Nagar Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rana Saree expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rana Saree

Related jobs

  • Security Officer |Ex|ARMY|

    Overall, security officers are tasked with securing the premises and personnel by staying on patrol, monitoring surveillance equipment, performing building inspections, guarding entry points, and verifying visitors This job is provided by Shine.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Teacher

    Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Physics, Chemistry, Biology More info about this Teacher Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Support Executive

    Graduate Fresher /experienced in customer support executive Work location -Jaipur Good communication skills in English and Hindi Flexible to work in shifts

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now