Tally| Billing| Excel Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Sitapura, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 22000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Sitapura

Working Hours :
10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Tally, Billing, And Excel Expert. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally

More info about Tally, Billing, Excel Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AGARWAL ELECTRO POWER PVT LTD will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AGARWAL ELECTRO POWER PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AGARWAL ELECTRO POWER PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AGARWAL ELECTRO POWER PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-1-2333 Ramchandra Pura Sitapura Industrial area Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. AGARWAL ELECTRO POWER PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: AGARWAL ELECTRO POWER PVT LTD

Related jobs

  • Accountent

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered accountant

    Job Responsibility:- Strategy Execution and Taxation Management • To facilitate in tax planning, statutory compliance (Direct & Indirect) and Timely deposition of all Direct and Indirect taxes. • Liaison with auditors, tax authorities, tax adviso...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Nathdwara, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior accountant

    VAT Returns • Preparing & Finalization IFRS UK Accounts • UK Tax Returns • Control Account Reconciliation • Software- Xero, Quickbooks • UK Payroll • Year End Accounts and Working Papers • Troubleshooting Accounting Issues • UK GAAP • CT600 Retur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now