Tally Operator

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Maintain Accounts On Tally. Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Skills Needed : Tally

More info about this Tally Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Samyak Computer Classes will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Samyak Computer Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Samyak Computer Classes expects the candidate to have the following skills: Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5A-5B, 2nd Floor, Gautam Marg, RSEB Colony, D - Block, Vaishali Nagar, Jaipur, Rajasthan 302024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Samyak Computer Classes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Samyak Computer Classes

Related jobs

  • Senior Accounts Executive

    Immediate joiners • Reconciling payments to ensure the accounting system reflects the correct transactions • General ledger reconciliations • Account reconciliations such as bank, inventory control, clearing, billings etc. • Issue receipts to custome...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Junior accountant minimum 5 years experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Kyc Field Executive

    Responsible For Verifiying Customer Documents Inorder To Eliminate Frauds. More info about this Kyc Field Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE will provide a salary in the range of 16000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now