Tally Operator

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bhogal, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15500 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bhogal

Working Hours :
+:30 AM - 8.00 PM |

Additional Info
Maintain Accounts On Tally. Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Skills Needed : Tally, GST

More info about Tally Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Net Ram will provide a salary in the range of 15500 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Net Ram expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Net Ram expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 44 samman bazar jangpura bhogal New delhi-110014.

8. What are the timings of this job?
Ans. Net Ram expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8.00 PM |.


Company Name: Net Ram

Related jobs

  • Tally Operator

    Salary Range : Rs. 11000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    Salary Range : Rs. 18000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now