Teacher Borade Maths Academy

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Nashik, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Borade Maths Academy

Job description:-


Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Physics, Maths, Chemistry, Science, Biology | Languages : Hindi, English, Marathi

More info about this Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Borade Maths Academy will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Borade Maths Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Borade Maths Academy expects the candidate to have the following skills: Biology, Chemistry, English, Hindi, Marathi, Maths, Physics, Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Borade Maths Academy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nashik road Nashik.

8. What are the timings of this job?
Ans. Borade Maths Academy expects the candidate to work for the following hours: 08 am - 5pm | Monday to Saturday

Related jobs

  • Online Stock Market Trading Trainer in Nashik

    We are searching for a Stock Market Trading Trainer in and around Deolali, Nashik. I prefer to study using zoom or near meet. We are looking for someone who takes keen interest in the class. The Stock Market Trading Trainer should be punctual and be ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Deolali, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Preschool Teacher Future Pride Preschool

    7T–₹8T a monthFull–time Responsible For Teaching Pre-School Students, Helping Them Improve, Solving Their Problems. More info about this Preschool Teacher Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Future Pride Preschool will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Vilholi, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Want Online CBSE Class 10 Tutor for Mathematics

    We are looking to hire experienced tuition teacher in Nashik, Nashik. I want to take classes on the internet. The Class 10 Tutor should build a strong foundation in the educational and professional career. We are looking for someone who will teach du...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Nashik, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now