Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Agruala, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc) Note: Refrigirator Sheet Metal Cutting And Fitting. Fitter, Fridge

More info about this Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Palace kitchen equipments will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Palace kitchen equipments expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Palace kitchen equipments expects the candidate to have the following skills: Fitter, Fridge.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Palace kitchen equipmentsVL1/2 UPSIDC IND. AREA NEAR LONI POST OFFICE BALRAM NAGAR GATE UP..

8. What are the timings of this job?
Ans. Palace kitchen equipments expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Palace kitchen equipments

Related jobs

  • AC Technician

    Detailed Job Description : Air conditioning (AC) technicians must have worked with cooling systems to ensure proper installation, maintenance and repair. Qualifications: Air conditioning and refrigeration Diploma program and/or an apprenticeship Expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Installation of parts and equipment of different brands • Proper maintenance and repairing We are seeking for site engineers and technicians, having basic knowledge of technical work. Pay scale:- 15000 to 30000 per month. Our electronic security comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electronic Service Technician

    Candidates Please Share Details In Whats App Contact In Whats App Repair/ Service Of Machines. All Machines Are Mechanical Electronics Cards And Computer Operations Based.Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now