Technician Pi Cum Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Site With Team, Drive Vehicle And Perform Job On Customer Site Etc.). Fitter, Mechanic Motor Vehicle

More info about this Technician Pi Cum Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M & M Engineers (Gujarat Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Fitter, Mechanic motor vehicle.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 407/B, Harekrishna Complex, Pritamnagar, Opp Kothawala Flats, Ellis Bridge, Ahmedabad Gujarat 38000+.

8. What are the timings of this job?
Ans. M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: M & M Engineers (Gujarat) Pvt. Ltd

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Chhatral, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Navsari, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    24/7 Driver required, we will provide stay facility with food. the person should know the Automatic and manual cars.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now