Technician Wanted
- Category: Technician Jobs
- Location: Unjampatti, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 25K
- Published on: 2025/09/21
• Cctv Fixing *Cctv Configuration *Troubleshooting Of Existing Networks *Data & Voice Solution *Network Cable Laying *Ofc Splicing / Cable Testing.
More info about this Technician Wanted Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Capfam India Communikation will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Capfam India Communikation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Capfam India Communikation does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 2, Neelakanta Mehta StreetT.NagarChennai 600017.(Landmark : Near to Manorama House).
8. What are the timings of this job?
Ans. Capfam India Communikation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Electronic Service Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More info about this Electronic Service Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Createc Packing Solutions will provide ...
-
Lab Technician
Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results. More info about this Lab Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Star Lab & Ecg will provide a salary in the range of 5000 INR to 100000 IN...
-
Senior Electrical Technician
Job Title: Senior Electrical Wiring Technicians Company: Clean Air Systems Location: Chennai, India Job Type: Full-time About Us: Clean Air Systems is a leading manufacturing company known for its commitment to precision and innovation. We specialize...