Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Juchandra, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Loan Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Sales | Languages : Punjabi, Gujarati, Marathi, Hindi, English | Preferred Experience In : Real Estate

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fineotric will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fineotric expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fineotric expects the candidate to have the following skills: English, Gujarati, Hindi, Marathi Punjabi, Real estate, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. 15, Yashwant Empire, Yashwant viva township, nr Dmart, Vasai east 401208.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fineotric expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fineotric

Related jobs

  • Telecaller

    Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries.Salary Will Be Negotiable As Per The Candidate Experience. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Outbound, Domestic | Languages : Marathi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vacant for Telesales|Freshers|Reputed Design Industry

    SALARY : 2 LPA LOCATION : Mumbai, Maharashtra, India VACANCIES : 10 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : Female EXPERIENCE : 0 Years To 3 Years JOB DETAILS Data research, Fixing of Appointments, Telecalling,Customer Service Co-ordinating with ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecalling Finance Process

    Dear Candidates, We Are Hiring Telecallers For Finance Process With Easy Selection Process, Salary Depend Upon Last Withdrawal Salary And Interview Performance And Limited Seats Are Available So Hurry Up And Apply For It. Type : Outbound, Sales, Dome...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now