Telecaller For Bajaj Finance

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Nd Paid Banking Panding Emi Payment.

More info about this Telecaller For Bajaj Finance Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RCA content will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RCA content expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RCA content does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 75 A2 sumer nagar mansarovar jaipur Rajasthan..

8. What are the timings of this job?
Ans. RCA content expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RCA content

Related jobs

  • Telecaller

    We need a Telecaler who is willing to work in an eCommerce company and can handle the day-to-day customer calling tasks. Selected employee's day-to-day responsibilities include: • Calling customers to verify COD orders and confirm the address. • Call...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller And Office

    Telecalller For Indiamart And Working E Commerce Company. Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Email More info about this Telecaller And Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ruchika International will prov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller TelesalesJaipur

    Essential Duties Responsibilities Skill Set Calling active and new clients for business generation Directing prospects to the sales team when needed Enter and update customer information in thedatabase Keep records of calls and sales information and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now