Telecaller For Bajaj Finserv
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Make Calls To The Bank Customer. Explain The Importance Of Timely Payment Of Loan Dues. Help Bank Customers Clear Their Dues. Basic Excel | Skills Needed : Computer
More info about this Telecaller For Bajaj Finserv Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Impetus Collection Services will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Impetus Collection Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Impetus Collection Services expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Impetus Collection Services
B/16‚ First Floor‚ Sant Tukaram Vyapari Sankul‚ Sector 24, Tilak Chowk, above Rupee Bank, Nigdi, Maharashtra 411044
Near, Nigdi Bus Stop,.
8. What are the timings of this job?
Ans. Impetus Collection Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Tele caller |work from office | pune
A telecaller will be responsible for calling new and existing clients for generating leads and peaching for new products. Should be a graduate Should have good communnication skills Should handle and direct client concerns to the concerned team. Focu...
-
Shoonyas Ace LLP
Responsibilities: • Managing the Community. • Engaging members on a daily basis. • Effectively communicating & following up with the members. • Answer all members inquiries and questions. • Understand member issues(if any) by asking relevant ques...
-
Telecaller Outbound
Urgently Hiring Telecallers For New Business Verification Process Near Dombivli Station. (Wfo)Hurry Uponly Local Candidates Are Preferable & Only Experience Candidates Can Be Applyno Of Post - 10-12Working Days - Monday To Saturday.Working Time -...