Telecaller For Banking Collection D|

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Telecaller For Banking Collection D... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rca Content will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rca Content expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rca Content does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rca Content expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 75 A2 sumer nagar mansarovar jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rca Content expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rca Content

Related jobs

  • Telecaller for Loan Process

    Apply on BeBee India Telecaller for Loan Process S SHREE CONSULTANTS Jaipur, Rajasthan Apply on BeBee India 7 hours ago Full–time Tele caller for Loan Process Fresher/Experienced can Apply Salary: From ₹12,000.00 per month Ability to commute/relocate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Teleconsulting

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Working on telecalling and generating sales for building materials 2. Filtering & processing inquiry calls 3. Working on the settlement of the onboarding process 4. Up...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Inbound

    Calling To Beauty Parlor For Sales Cosmetic Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Domestic, Sales, Inbound | Marketing, Distributor, FMCG, B2C, Dealer, B2B More info about this Telecaller Inbound Job: 1. How much salary can I expect f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now