Telecaller For Banking Collection D|
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Telecaller For Banking Collection D... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rca Content will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rca Content expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rca Content does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rca Content expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 75 A2 sumer nagar mansarovar jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rca Content expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telecaller For Banking Collection D|
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Telecaller For Banking Collection D... Job: 1. How much salary can I expect for thi...
-
Telecaller for Loan Process
Apply on BeBee India Telecaller for Loan Process S SHREE CONSULTANTS Jaipur, Rajasthan Apply on BeBee India 7 hours ago Full–time Tele caller for Loan Process Fresher/Experienced can Apply Salary: From ₹12,000.00 per month Ability to commute/relocate...
-
Teleconsulting
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Working on telecalling and generating sales for building materials 2. Filtering & processing inquiry calls 3. Working on the settlement of the onboarding process 4. Up...