Telecaller Inbound
- Category: Telecaller Jobs
- Location: Andalpuram, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Handling Incoming Calls And Explain Our Offers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Inbound
More info about this Telecaller Inbound Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Inbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Little Mount Guindy Chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
BPO|Telecaller
• Handle customer's inbound and outbound calls. Solving queries, telling them about products/offers/services • Follow communication “scripts” when handling different topics • Identify customers’ needs, clarify information, research every issue and pr...
-
Telecaller
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Languages : Hindi More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Riya inc will provide a salary in t...
-
Telecaller
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Languages : Hindi More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Riya inc will provide a salary in t...