Telecaller| Sales Coordination

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Varanasi, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services, Field Work.

More info about this Telecaller, Sales Coordination Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rays Buildcon PVT. LTD. will provide a salary in the range of 10000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rays Buildcon PVT. LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rays Buildcon PVT. LTD. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rays Buildcon PVT. LTD. ,Sai Tower, Utrathiya, Near O.P. Chaudhari Dental Hospital.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rays Buildcon PVT. LTD. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Rays Buildcon PVT. LTD. Varanasi, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Pukhraj Health Care Requires Field Officer For The Purpose Of Sale Health Care Product The Range For The Same Will Be 8500 To 15000 Per Month As Per Caliber Of Candidate. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Travel Sales Executive

    Guiding Customers On Travel Destinations, Budgets, Package Details, Visa Process, Etc. Booking And Closing Visa And Travel Processes. More info about this Travel Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. AIRDASH TRAVELS...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Moradabad, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Apparel, Garment More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree Vinayak Fa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Kanpur, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now