Telecaller Telesales

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

TelecallingNeed Telecallers! We Are Hiring For Telecalling Female Candidate . Location: Tiruppur, Chennai. Most Preferable To Tamil, English, Malayalam. Languages : English, Malayalam, Tamil

More info about this Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dr. Aravind IVF will provide a salary in the range of 8000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dr. Aravind IVF expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dr. Aravind IVF expects the candidate to have the following skills: English, Malayalam, Tamil.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tiruppur, Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dr. Aravind IVF expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dr. Aravind IVF Tiruppur, Tamil nadu

Related jobs

  • Telecaller Inbound

    Handling Incoming Calls And Explain Our Offers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Inbound More info about this Telecaller Inbound Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Andalpuram, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO|Telecaller

    • Handle customer's inbound and outbound calls. Solving queries, telling them about products/offers/services • Follow communication “scripts” when handling different topics • Identify customers’ needs, clarify information, research every issue and pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Coimbatore, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller

    Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Languages : Hindi More info about this Telecaller Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Riya inc will provide a salary in t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now