Telecalling Executive
- Category: Customer Care Executive
- Location: Virar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Call Customer And Inform About Product And Services.
More info about this Telecalling Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Soni Fincorp Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Soni Fincorp Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Soni Fincorp Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 02 1st floor B wing Vishnu Prasad complex P P Marg Virar West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Soni Fincorp Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telesales Executive
Responsibilities : • Assisting in resolving customer complaints/disputes • Providing information to customers • Monitoring sales performance • Closing sales deals • Keeping a record of calls and relevant details • Updating customer details Requiremen...
-
Field Executive
home loan sales field sales executive 10 t0 7pm lead generation personal loan,home loan etc convencing skill This job is provided by Shine.com
-
Sales Coordinator | Executive
List Products On Online Platforms And B2B E-Commerce Portals, Generate Leads From Online Portals Indiamart, Gem Portal Etc, Shortlist And Apply For Tenders. Maintain Client Databases, Provide Responses, Quotations, Pi'S To Clients, Update Clients Abo...