Tempo Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Ace & 3 Wheeler Ev Chalana Hain. Tr Licence Hona Chaiye Timing Kaam Ka Rahenga +:00 Raat Se +:00 Subah Tak Sunday Off Milega. Jagah Company Degi Rahene Ke Liye Aur Company Ko Chaiye Wohi Driver Jo Hamare Warehouse Par Rahe. Type : Tempo

More info about this Tempo Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Asr Logistics will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Asr Logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Asr Logistics expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Reporting Address Koinoor parking J.K. Sawant Road, Kasaravadi, Dadar (W), Mumbai, Maharashtra 400028 Head office Address 20+ B Wing 2nd Floor Crystal Plaza New Link Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Asr Logistics expects the candidate to work for the following hours: +:00 PM - +:00 AM | Monday to Saturday Sunday off. Rehene ke liye jagah company degi dadar mein


Company Name: Asr Logistics

Related jobs

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ashish Soni will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Safely operate and drive various types of vehicles, including cars, trucks, vans, or buses, depending on the job requirements. Follow traffic laws and regulations to ensure the safety of passengers, pedestrians, and other road users. Transport passen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aslam travels will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Nala sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now