Vehicle Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Nala sopara, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Vehicle Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aslam travels will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aslam travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aslam travels does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pandey Nagar near royal Inn
Room no 453
Salman travels nalasopra e.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aslam travels expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car Driver Vacancy in Vashi
Car Driver Vacancy Vashi, Navi Mumbai, If interested can drop an email 212, central facility building 2, APMC market 2, sector 1+, Vashi, Navi Mumbai
-
Driver
Need driver with minimum education of 12th pass Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹14,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Yearly bonus Ability to commute/relocate: • Aurangabad, Maharashtra: Reliably commute or pla...
-
Vehicle Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much salary ca...