Three Wheeler Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Pune Drive Karna. License Req. Type : Auto, Tempo
More info about this Three Wheeler Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Life Line Disturboters will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Life Line Disturboters expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Life Line Disturboters expects the candidate to have the following skills: Auto, Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Flr, Butte Patil Cmplx, Erandwane, Pune - 411004 (Next To Kirti Hardware Nr Dasbhuja Ganpati).
8. What are the timings of this job?
Ans. Life Line Disturboters expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgent Swiggy +658680878 Delivery
Urgent Requirement - Urgent Please Call-+658680878, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...
-
Taxi Driver | OLA Cab Job in Akluj
OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Akluj who can work part-time or full-time to manager client need nearby Akluj areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab Driver L...
-
Auto driver
Position Overview: We are seeking a skilled and reliable Three-Wheeler Delivery Vehicle Driver to join our team. As a driver, you will be responsible for safely operating a three-wheeler vehicle to transport goods to designated locations. Your primar...