Urgent Swiggy +658680878 Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-+658680878, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. License | Should Have : Bike

More info about this Urgent Swiggy +658680878 Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai All Location Candidate Choice.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: Swiggy

Related jobs

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Akluj

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Akluj who can work part-time or full-time to manager client need nearby Akluj areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab Driver L...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Akluj, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto driver

    Position Overview: We are seeking a skilled and reliable Three-Wheeler Delivery Vehicle Driver to join our team. As a driver, you will be responsible for safely operating a three-wheeler vehicle to transport goods to designated locations. Your primar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Flipkart will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Pimpri-Chinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now