Tig Welder

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Indapur, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Indapur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Merging Metal Pieces Together Using Tungsten Inert Gas (Tig) Welding Techniques. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Welder

More info about Tig Welder Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A M Dairymech Engineer will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the candidate to have the following skills: Welder.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: near hotel jalsa, Satpute wasti, Indapur, Maharashtra 413106.

8. What are the timings of this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: A M Dairymech Engineer

Related jobs

  • Npd Engg

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • CNC Machine Operator

    Vacancy for Cnc Machine operator in Hingna MIDC, Near Nildoh Basti

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Nagapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Operator

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now