Tour Operation Person
- Category: MIS Executive
- Location: Kalwar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Tour Operation Manager, Handling Calls. Documentation And Filing Work. > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word, File and Paperwork Management, Record Management, Billing Process, Quotation Management, Inventory Management, Manage Operations, Quality Control | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Tour Operation Person Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maharaja India Tours and Events will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maharaja India Tours and Events expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maharaja India Tours and Events expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Billing process, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Inventory management, Manage operations, Ms word, Quality control, Quotation management, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. 02, Shiv Villa Complex Tara Nagar-D, Opposite Jai Durga Nursing College, Kirni Fatak..
8. What are the timings of this job?
Ans. Maharaja India Tours and Events expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:30 pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Merchandiser
1. Proven working experience in merchandising in Export Firm. 2. Excellent verbal and written communications skills 3. Strong listening, presentation and decision making skills 4. Strong communication and interpersonal skills 5. MBA degree in Marketi...
-
Management Trainee
Handling Calls. Documentation And Filing Work, Contact With Leads And Scheduling Meetings To Demonstrate Company Products Demonstrating Product Features To Customers, Assisting In The Formulation And Execution Of Sales Strategies. More info about thi...
-
Senior Merchandiser
Position Overview: We are seeking a highly skilled and experienced Senior Merchandiser to join our team at a prestigious high fashion apparel export manufacturing house. As a Senior Merchandiser, you will be responsible for overseeing the entire merc...