Tour Package Sales Executive | Tele|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ghaziabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Soft Calling, Replies On Mail, Monthly Meet With Customers To Offer New Services, Should Be Able To Convince The Customer For Our Import/Export Services. Type : Sales | Languages : Punjabi, English, Hindi

More info about this Tour Package Sales Executive - Tele... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ARTANI LOGISTICS will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ARTANI LOGISTICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ARTANI LOGISTICS expects the candidate to have the following skills English, Hindi, Punjabi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FF-14, Lucky Plaza, Vasundhara Ghaziabad, 201012.

8. What are the timings of this job?
Ans. ARTANI LOGISTICS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ARTANI LOGISTICS

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Himalya FOOD Products will provide a salary in the range of 8000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Furniture Salesman

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 4 years of expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales Executive

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 1 years of expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now