Truck Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Indore, Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. Type : Truck
More info about this Truck Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VE CRANE Service will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VE CRANE Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VE CRANE Service expects the candidate to have the following skills: Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 661 panchshil nagar, Lohamandi, Indore - 452001 (near ilva school).
8. What are the timings of this job?
Ans. VE CRANE Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Truck Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I...
-
Heavy Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Karnik enterpri...